Small and Medium Sized Enterprises Activities for Overcome of Crisis - Pružinský, Michal, 1952-
Podmienky malých a stredných podnikov (MSP) a ich aktivita. Náročné a menej náročné prekážky, ktoré musia MSP prekonávať. Prehľad pozície MSP vo vybraných krajinách Európskej únie. Francúzsko, Veľká Británia, Taliansko, Írsko, Česká republika, Rumunsko a Slovensko. Stratégia bánk voči MSP. Menej byrokracie pre malé a stredné podniky na Slovensku.