Economical aspects of environmental safety - Rusko, Miroslav
Ekonomické aktivity a ich vplyv na životné prostredie. Vonkajšie vplyvy, zlyhania trhu. Environmentálny manažment podnikov. Emisné práva a povolenia v obchodovaní s emisiami. Ochrana životného prostredia.