Partnerstvo malých a stredných podnikov v inovačnom procese - Ďurechová, Mária
Partnerské formy koexistencie a spojenectva inovačných podnikov. Dôvody a príčiny vzniku podnikateľských sietí. Podnikateľské siete typu klaster. Regióny a klastre.