Inovácie vo vodcovstve a manažmente - Jemala, Ľubomír
Trajektória inovačných trendov v rozvoji manažmentu. Vodcovská, manažérska a podnikateľská etika ako prvotný základ inovácií v riadení pre nasledujúce dekády 21. storočia.