Internetové vyhľadávače a ich postavenie v e-marketingovej stratégii podniku - Mišota, Branislav
Internetové vyhľadávače a ich postavenie pri budovaní povedomia o webe. Základné druhy internetových vyhľadávačov. Použitie jednotlivých vyhľadávačov.