Linguistic Characteristics of Europe and the Role of English Language - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Európa ako multikultúrny a mnohojazyčný kontinent. Jazyky používané v Európe. Štátny jazyk, oficiálny jazyk. Angličtina v Európe. Klasifikácia angličtiny ako svetového jazyka.