EU jako aktér: analýza „rámování“ jako součásti aktérství Evropské unie - Kratochvil, Petr
Charakteristika "rámovania" t.j. schopnosti aktéra špecifickým spôsobom ovplyvniť správanie ďaľších aktérov, t.j. schopnosť EÚ ovplyvniť vonkajšiu politiku svojích členských štátov. Príklady "rámovania" v Európskej únii