Sociokuľturnyj sravniteľnyj podchod k slovackim i rossijskim prazdnikam i tradicijam i formirovanije mežkuľturnoj kompetencii učaščegosja - Dulebová, Irina
Sociokultúrny aspekt vo výučbe cudzích jazykov. Formovanie interkultúrnej kompetencie študentov cudzích jazykov. Štátne siatky vo výučbe ruského jazyka.