Zatraktívni slovenské produkty? - Hinková, Andrea
Projekt "Kvalita z našich regiónov" - je založený na vzdelávaní spotrebiteľa a spolupráci všetkých účastníkov trhu. Ciele projektu, dôvody vzniku a realizácie projektu. Systém označovania výrobkov. Úloha cien domácich výrobkov pri výbere produktov.