Fiskální pozice zemí eurozóny pod vlivem světové hospodářské krize - Bednářová, Pavla
Analýza vymedzenia a funkčnosť kritérií fiškálnej disciplíny v Európskej menovej únii, ktoré sú prezentované Maastrichtskými konvergenčnými kritériami, pred vstupom krajín do eurozóny a existenciou a fungovaním Paktu stability a rastu pre krajiny, ktoré na projekte EMU už participujú a vyhodnotenie fiškálnej pozície krajín eurozóny v období prebiehajúcej svetovej hospodárskej krízy.