Čaká nás prelínanie kamenných a virtuálnych predajní - Toman, Miloš
Výhody internetových predajní a klasický maloobchod. Rozdiely medzi kamennými predajňami a ich internetovou konkurenciou. Informácie o tovare a čas strávený na sociálnych sieťach. Prelínanie reálnych a virtuálnych predajní.