Obnoviteľné zdroje energií a energetická efektívnosť - podpora regionálnych energetických politík - Naščáková, Jana
Operačný program Juhovýchodná Európa - ENER SUPPLY. Cieľ operačného programu. Slovensko a Národný akčný plán pre energiu z obnoviteľných zdrojov energie. Opodstatnenosť riešenia projektu ENER SUPPLY, cieľ a plánované výstupy projektu, cieľové skupiny, investori, partneri projektu, časový rozvrh riešenia projektu a rozpočet.