Tourism employment module (TEM): case of the Czech Republic - Lejsek, Zdeněk
Koncepčná (metodologická) štruktúra zamestnanosti v turistike. Teoretické prístupy merania zamestnanosti v oblasti turistiky. Metóda merania zamestnanosti v Českej republike. Výsledky Modulu zamestnanosti v cestovnom ruchu v Čechách. Závery.