Liberalizace vnitřního trhu s elektřinou a zemním plynem jako prostředek zajišťování energetické bezpečnosti EU - Kovačovská, Lenka
Problematika tvorby liberalizovaného vnútorného trhu s elektrinou a zemným plynom a možnosti posílnenia energetickej bezpečnosti EU.