Pravý čas na plánovanie - Škutková, Jana
Prehľadné zachytenie poznatkov z prieskumov o vývoji trhu. Charakteristika potrieb zákazníkov a príprava marketingového plánu. Reálne požadované výsledky a očakávaná návratnosť investícií. Marketingové vzťahy a spolupráca.