Factors influencing the rating of regional economic performance or reasons why Prague has become the 6th best economically performing region of the EU - Chlad, Miloslav
Regionálna politika Európskej únie. Hodnotenie NUTS 2 regiónov hlavných miest. NUTS - nomenclature of territorial units for statistics. Neexistujúca regionálne rozlíšená parita kúpnej sily. Inter-regionálny komutátor prílivu a odlivu kapitálu. Miera zamestnanosti cudzincov. Miera prerozdelenia verejných zdrojov a čistý disponibilný príjem domácnosti. Príloha: Methodical definition of selected terms and indicators.