Vývoj obyvatelstva České republiky v roce 2010 - Němečková, Michaela
Demografický vývoj v Českej republike v roku 2010. Počet obyvateľov a zloženie obyvateľstva podľa veku a rodinného stavu. Počet sobášov. Rozvodovosť. Pôrodnosť. Potratovosť. Úmrtnosť. Migrácia do zahraničia. Vnútorná migrácia.