Ako zvýšiť atraktívnosť cudzojazyčného vyučovania na základe práce s prípadovou štúdiou - Ondrčková, Eva
Práca s prípadovou štúdiou na vyučovaní nemeckého jazyka na Ekonomickej univerzita v Bratislave.