Lidstvo dosáhlo počtu 7 miliard - Bednářová, Hana
V tomto roku ľudstvo dosiahlo počet 7 miliard. Štatistické údaje zverejnené Štatistickou divíziou Organizácie spojených národov a z verejne dostupných databáz. Vývoj počtu obyvateľov sveta - kľúčové roky. Rozmiestnenie obyvateľov zeme a jeho vývoj. Populačný vovoj v mestách a na vidieku. Vývoj hlavných demografických ukazovateľov.