Efekt investícií do výskumu a vývoja na HDP per capita v PPS - Hudák, Matej, 1984-
Investície do výskumu a vývoja z HDP vo vybraných krajinách. HDP per capita v PPS vo vybraných krajinách. Testy normality HDP per capita v PPS a investícií do výskumu a vývoja z HDP vo vybraných krajinách.