Od zrnka k voňavému impériu - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Rodinné firmy a ich majitelia. Podnikateľské schopnosti a príbeh obchodníka Luigiho Lavazzu, ktorý vybudoval "voňavé" impérium značky Lavazza.