Zamyšlení nad vývojem talent managementu - Půda, Ivo
Význam talent manažmentu. Efektívne programy riadenia talentov zahrňujú inováciu, spoluprácu a zapojenie. Riadenie talentov - nástrojom zvyšovania výkonnosti.