Výchova a vzdelávanie jedincov s mentálnym postihnutím - Hajduová, Zuzana, 1974-
Výchova a príprava detí s mentálnym postihnutím na vzdelávanie a školskú dochádzku. Vplyv rodinného prostredia a zapájanie detí do pracovných úloh a povinností. Adaptácia na školské prostredie.