Kapitalizmus pod paľbou - Múčka, František
Popularita kapitalizmu v bohatých krajinách stráca na sile. Obraz kapitalizmu v očiach verejnej mienky pošpinil priveľký vplyv firemných gigantov na politiku. Súkromný sektor vo vyspelom svete bol efektívnejší, keď za jeho rastom stál priemysel.