Záväzky z daní, transferov a časového rozlíšenia nákladov a výnosov v príspevkových organizáciách - Fabian, Štefan
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Problematika daní, ktoré sú povinné platiť príspevkové organizácie.