Oslobodenie od dane z príjmov fyzických osôb – zmeny vykonané od 1. januára 2011 - Jambrichová, Silvia
Zmeny, ktoré boli v oslobodení od dane príjmov fyzických osôb vykonané od 1. januára 2011 zákonom č. 548/2010 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Ilustračné príklady