Upozornenie na sumu nezdaniteľnej časti základu dane za zdaňovacie obdobie 2011 - Jurčíková, Božena
Závažné skutočnosti v zmenách pri uplatňovaní nezdaniteľnej časti základu dane za zdaňovanie obdobie 2011. Ilustračné príklady.