Efficiency Analysis of a Multisectoral Economic System - Luptáčik, Mikuláš
Meranie efektívnosti ekonomického systému. Analýzy, modely. DEA model. Lineárne programovanie. Analyzovanie eko-efektívnosti ekonomiky.