Modelové zobrazenie tímového vodcovstva - Ljudvigová, Ivana
Tímové vodcovstvo a jeho modely. Úloha vodcovstva v tímoch a skúmanie tímovej organizácie. Interné a externé vodcovské opatrenia. Charakteristika a kritériá efektívnosti tímu. Hlavné úlohy lídrov.