Komentár k novele Zákonníka práce - Rybárová, Mária
Tretia časť novelizovaného zákona č. 311/2011 Z. z. Zákonníka práce (ďalej len „ZP“) obsahuje body 70 až 103 s komentármi k zmenám, ktoré sú účinné od 1. septembra 2011. Ilustračné príklady.