Účtovné a daňové aspekty automobilu v podnikaní - Dubielová, Veronika
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Účtovné a daňové aspekty súkromného automobilu, ktorý je používaný aj na podnikanie, ako aj výdavkom na spotrebované pohonné látky a ich preukazovaniu na daňové účely. Ilustračné príklady.