Stratégia rozvoja ľudských zdrojov podniku - Vasilenková, Diana
Ľudské zdroje ako konkurenčná výhoda organizácie. Vzdelávanie zamestnancov pri vytváraní stratégie rozvoja podniku. Plánovanie, hodnotenie, osobný rozvoj a potenciál pracovníkov. Spokojnosť a výkonnosť zamestnancov a manažérov.