Ekonomický růst, konkurenceschopnost a kvalita života - Verner, Tomáš
Obsah konkurencieschopnosti ekonomiky. Kvalita ľudského života a index ľudského rozvoja. Ekonomický rast a konkurencieschopnosť podľa Svetového ekonomického fóra. Ekonomický rast a konkurencieschopnosť meraná indexom ľudského rozvoja.