Inovatívne nástroje riadenia v praxi slovenských samospráv: programové rozpočtovanie a benchmarking - Mindová, Lenka
Prezentácia štruktúry prvých programových rozpočtov samospráv a zdôraznenie prínosu takto zostaveného rozpočtu v kontexte jeho potenciálneho využitia ako zdroja údajov pre vzájomné porovnávanie a učenie sa samospráv v oblasti efektívnosti poskytovania komunálnych služieb.