Hodnocení konkurenceschopnosti regionů České republiky v kontextu Lisabonské strategie - Melecký, Lukáš
Teoretické východiská a možnosti merania regionálnej konkurencieschopnosti v podmienkach Európskej únie. Definícia a chápanie regionálnej konkurencieschopnosti. Prístupy k hodnotenie regionálnej konkurencieschopnosti. Štrukturálne ukazovatele ako nástroj hodnotenia regionálnej konkurencieschopnosti.