Vývoj strukturálního salda státního rozpočtu v České republice po vstupu do EU - Machová, Zuzana
Základné funkcie fiškálnej politiky. Štrukturálne saldo Českej republiky. Cyklický vývoj v ČR. Elasticita príjmov a výdavkov vládneho sektora vzľadom k DPH.