Rozvoj a zmena kultúry školy - Valent, Marián
Definovanie kultúry vo všeobecnosti. Kultúra školy. Jej charakteristika. Vzťah medzi kultúrou školy a jej prostredím. Subkultúra školy. Evalvácia kultúry školy. Rozvoj a zmena kultúry školy.