Kritický stav managementu v ČR - Olivová - Freyová, Kamila
Náročnosť práce manažéra. Osobnostné predpoklady manažéra. Vplyv rodiny a výchovy na človeka. Aký má byť špičkový manažér. Riešenie krízy v podniku výmenou manažéra. Degradácia pojmu manažér. Práca headhunterov.