Gustav Feichtinger celebrates his 70th birthday - Dawid, Herbert
Príspevok bývalých študentov a spolupracovníkov Gustava Feichtingera venovaný jeho 70-tym narodeninám. Sumarizuje jeho život, prácu, významné vedecké aktivity a prínosy pre vedu, a priania do ďalšieho plodného života.