Zpětná vazba 360° - Obi, Marley
Čo je spätná väzba 360 stupňov. Ako poskytovať túto spätnú väzbu. Zásady pre úspešné fungovanie systému hodnotenia ľudí pomocou spätnej väzby. Ako prijímať spätnú väzbu 360 stupňov.