Slovákov nakupovanie v Poľsku stále láka - Grandtnerová, Lenka
V Poľsku aj v súčasnosti existujú výrobky, za ktorými sa Slovákom oplatí vycestovať. Dôvodom nižších cien sú nižšie dane. Čo kupujú Slováci. Najväčšiu dynamiku zaznamenal v Poľsku predaj odevov a obuvi s medziročným nárastom o 17,1 percenta.