Komunikačná politika podniku a jej miesto v transformačnom procese - Štetka, Peter, 1986-
Hlavné atribúty a zásady komunikačnej politiky podniku, ktorých pochopenie a splnenie je neoddeliteľnou súčasťou uplatnenia podnikovej produkcie na trhu a umožnenie budúceho rozvoja a prosperity podniku.