Kam kráčí mraky? - Kocan, Marek
Svet informačných technológií zažíva pravidelne v rozmedzí 10 až 15 rokov malé revolúcie. Boli to relačné databázy, architektúra klient/server, či internet. Jednou z takýchto malých revolúcií je dnes cloud computing.