Trendy vývoja v marketingovej komunikácii - Majtán, Štefan
Všeobecná teória marketingovej komunikácie a jej vývoj. Stratégia marketingovej komunikácie, dôraz na účinnosť a efektívnosť. Nové trendy vo vývoji marketingovej komunikácie.