Nové trendy v marketingu a marketingovej komunikácii - vybrané problémy - Grančičová, Katarína, 1967-
Vývoj marketingu a reakcie na meniace sa prostredie. Koncentrácia a maximalizácia hodnoty pre zákazníka. Nové nástroje a formy marketingu a marketingovej komunikácie. Využitie informačných a komunikačných foriem marketingu, guerrilla marketing, virálny marketing.