Product placement ako nový trend v marketingovej komunikácii v európskych krajinách - Nemečková, Soňa
Umiestňovanie produktov (product placement) a jeho postupné uzákoňovanie v európskych krajinách. Transpozícia smernice Európskeho parlamentu a Rady 2007/65/ES. Product placement na Slovensku. Staro-nová forma marketingovej komunikácie.