Trestná zodpovednosť verejných činiteľov - Černáková, Mária
Novela trestného zákona. Definícia verejného činiteľa. Právomoc a trestná zodpovednosť verejného činiteľa. Ochrana verejných činiteľov podľa Trestného zákona. Škoda je ujma na majetku, aj ujma na zisku. Ťažká ujma na zdraví. Nedbanlivé konanie. Ďalšie trestné činy verejných činiteľov.