Význam pôsobenia finančnej a prevádzkovej páky a jej využitie vo finančnom riadení podniku - Jenčová, Sylvia
V súčasnosti, kedy sú krajiny poznačené hospodárskou krízou nadobúda hodnotenie finančného zdravia podniku čoraz väčší význam. Zadlženosť podnikateľských subjektov ako jednou z kardinálnych zložiek finančnej rovnováhy a v rámci nej jej indikátor finančná páka participuje v elementárnych otázkach finančného riadenia podniku. Pôsobenie finančnej páky v podniku.