Zodpovedné podnikanie na báze legislatívy - Dubcová, Gabriela, 1968-
Charekteristika vzťahových noriem správania človeka. Definovanie interaktívnych väzieb správania v bežnej činnosti. Klasifikácia etického minima zodpovedného podnikania. Legislatíva pre stakeholderov reprezentujúca etické minimum.