Financovanie rozvoja obcí z programu rozvoja vidieka SR 2007-2013 z pohľadu finančných alokácií na úrovni NUTS III - Gábršová, Viera
Analýza skupiny opatrení 3.4 "Obnova a rozvoj obcí, občianskej vybavenosti a služieb" Programu rozvoja vidieka SR 2007-2013 z hľadiska priestorovej alokácie finančných prostriedkov a vyhodnotenie názorov žiadateľov na transparentnosť hodnotenia žiadostí. Výsledky primárneho a sekundárneho výskumu.